software engineering & web development

Over Seenobear Projects

Seenobear Projects VOF is een kleinschalige, no-nonsens automatiseerder. We opereren vanuit Enschede, maar afhankelijk van aard en omvang van de opdracht voelen we ons in heel Nederland thuis.

Onze diensten

Centraal staat ons ontwikkel- en programmeerwerk, zie techniek voor meer details. Aansluitend daarop kunnen wij ook het ontwerp, zowel technisch als functioneel, voor u uitvoeren. Dat kan ook met een adviserend karakter, desgewenst met verschillende alternatieven en vanzelfsprekend met onderbouwing. Tot slot zijn we sterk in aanpassing of uitbreiding van uw bestaande programmatuur, uiteraard met respect voor de bestaande architectuur en conventies.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op!

Geschiedenis

Seenobear Projects is opgericht in 2005, destijds als formalisering van een uit de hand gelopen hobby. Na een paar jaar kregen onze 'day-jobs' de overhand en raakte Seenobear in een flinke winterslaap. Tot eind 2015, toen was de tijd rijp om weer op eigen benen te staan en nu doen we waar we van houden en waar we goed in zijn!

Colofon

Deze site is ontworpen en gerealiseerd door Seenobear Projects. Het staat je vrij om je te laten inspireren door de onderliggende techniek, maar respecteer ons beeldmerk en citeer content alleen met een hyperlink naar de bron. De gebruikte iconen zijn een bewerking van die gemaakt door Freepik (op de home pagina) en Gregor Cresnar (op de contactpagina), beide via www.flaticon.com.